Alati

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

BATTIPAV – je uspostavljen 1970-ih godina, a djelovao je uglavnom kao proizvođač strojeva za udaranje lopatica.Godine 1980., sjedište tvrtke preselilo se u Cotignola, a time i promjenu marke u “Nuova Battipav”.

U ovom trenutku gospodin Tondini odlučio je potpuno preuzimati tvrtku i prebaciti ga na svoj trenutni položaj, započinjući niz strukturnih poboljšanja.Uz umetanje u raspon strojeva za rezanje, došlo je do novog izazova, izgradnju podmorskih pumpi potrebnih za podmazivanje diska na električnim rezačima.

Krajem 90-ih godina osnovna djelatnost tvrtke prešla je na fokusiranje većine svojih energija na istraživanje, razvoj i proizvodnju strojeva za rezanje blokova, mramora i opeke.

Svaki Battipav proizvod proučava se, oblikuje i proizvodi u Italiji, što je naš ponos i velika prednost protiv konkurenata. Pečat kvalitete uklesan na svaki proizvod kako bi se utvrdio podrijetlo i autentičnost.Danas, nakon skoro 30 godina, tvrtka pokriva površinu od oko 12.000 m², od čega je više od 7.000 zatvoreno i distribuira svoje proizvode u preko 90 zemalja.

 


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

TVRTKA KOŽUL d.o.o. – osnovana je 1994 godine u Slavonskom Brodu, a bavi se veleprodajom i maloprodajom ručnog alata i pribora. Tvrtka danas broji 63 zaposlenika u Hrvatskoj  i 6 u tvrtki Kožul BH d.o.o. Orašje, BiH.
Osim navedenih tvrtki u Kožul grupi se nalaze i tvrtka CROMAX d.o.o. , Slavonski Brod koja se bavi završnim radovima u građevinarstvu.

Kožul grupacija sastoji se od slijedećih tvrtki:
Kožul d.o.o. – veleprodaja Hrvatska
Cromax d.o.o. – završni radovi u građevini
Kožul BH d.o.o. – veleprodaja Bosnia & Herzegovina

Misija – Ponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate. Omogućiti kupcima najbolju kupovinu i visokokvalitetan proizvod s kojim će krajnji korisnik biti zadovoljan.

Vizija – Postati najcjenjenijim brandom na hrvatskom i tržištu jugoistočne Europe.