Fasade

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

SAMOBORKA d.d. – osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

Samo u posljednjih desetak godina uloženo je više desetaka milijuna eura u nove  proizvodne kapacitete pa je Samoborka postala jednom od najmodernijih tvornica ove vrste u Europi.

Imvestirano je u tvornicu za proizvodnju suhih žbuka, tvornicu za predsijavanje i sušenje agregata, u izgradnju nove tvornice za proizvodnju betonskih cijevi s ugrađenom brtvom, svježeg betona, betonskih šahtova, opločnika i rubnjaka, tvornicu betonskih ploča i tvornicu za proizvodnju mokrog programa boja i žbuka.
U sastavu tvrtke Samoborka d.d. se nalazi i nova moderna tvornica suhih žbuka u Muću pored Splita organizirana kao tvrtka kćer pod nazivom Samoborka Split d.o.o.

Tvrtka Samborka vodi politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda.

Danas tvrtka Samoborka svoje proizvode plasira na tržištu Hrvatske i Slovenije, sa tendencijom širenja na regiju odnosno prodaju proizvoda u Bosni i Hercegovini, Srbiji i ostalim državama regije
Prednost blizine tih tržišta i skraćivanje roka isporuka roba omogućuje tvrtki Samoborka da se postavi kao jedan od vodećih proizvođača građevinskih materijala u regiji što svojom kvalitetom i tradicijom zaslužuje.

Proizvodni program od Samoborke koji posjedu Vuprom d.o.o su :

-Toplinski i fasadni sistemi

– Žbuke,premazi i ljepila

– Završne dekorativne boje

Tvrtka Samoborka daje 10 godina garancije na fasadne sisteme.

 

Pogledajte fasade naših radova ovdje.