Keramika

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

APE – Jedan od vodeći brendova u svijetu keramike. Kompletna predanost tvrtki za uslugu dovela ih je u kontinuirani razvoj novih raspona proizvoda koji odgovaraju specifičnim zahtjevima svakog tržišta. Zbog toga je APE CERÁMICA postala jedna od vodećih svjetskih tvrtki s najvećim brojem predmeta u svom katalogu s oko 5.000 proizvoda stvorenih posebno kako bi odgovarala osobitostima i estetskim i funkcionalnim potrebama svakog pojedinog tržišta. Više o proizvodima APE pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

GAMBINI GROUP – Jedna od vodeći talijanski proizvođača keramike. Gambini Group duguje svoj rast i želju za suočavanjem s novim izazovima u obiteljskom poslu. Tijekom godina imovina se usredotočila na sve promjenjivu evoluciju robne marke, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda uz zadržavanje aspekta kvalitete koji uključuje sve korporacijske značajke vezane uz tradiciju i solidarnost robne marke u povijesti.Poslovanje tvrtke danas obračunava i fakturira veliko poduzeće koje je osnovalo, održavajući radni sustav iz gotovo obiteljskog odnosa između imovine i osoblja. Više o proizvodima GAMBINI GROUP pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

GORENJE KERAMIKA Svake godine trendovi dizajna interijera usredotočeni su na pronalaženje nečega novog, drugačijeg. Gorenje keramika odgovara najnovijim trendovima dizajna interijera s bogatom zbirkom pločica. Pojavljivanje pločica za kremu u kremu uzima u obzir ključne elemente interijera i postiže ih pomoću najnovijih materijala i tehnologija ukrašavanja pločica. Keramika Gorenje razvija i proizvodi proizvode za unutarnje i vanjske dijelove, uzimajući u obzir najnovije trendove i dimenzije. Program prodaje obuhvaća zidne pločice veličine 20×20, 20×40,20×50, 25×60, podne pločice 33,3×33,3; 40×40 te, pločice otporne na mraz 15×60 i 30×60 cm. Keramika Gorenje razvija i uvodi proizvode proizvedene u digitalnoj tehnologiji na tržištu. Novi proizvodi nude potpuno zadovoljstvo u ispunjavanju zahtjeva i očekivanja kupaca. Više o proizvodima GORENJA pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

SERENISSIMA – Osnovan 1968. godine od Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima je grupa tvrtka specijalizirana za proizvodnju gres podne keramike razni dimezija. Tvrtka proizvodi kolekcije osmišljene kako bi zadovoljile višenamjenske potrebe tržišta sve više svjesne trijezne i funkcionalne elegancije. Proizvodi Serenissima rođeni su od kreativnog impulsa, ali i zbog stalnih istraživanja kroz koje tvrtka može jamčiti svojim korisnicima površine visokih tehničkih karakteristika koje se ističu na tržištu za kvalitetom i snažnom dizajnerskom originalnošću.Tvrtka se nalazi u sklopu GRUPE ROMANI i  jedna  je od njihovi vodećih brendova na tržištu.Ostali brendovi u sklopu ROMANI GRUPE su CIR Ceramice, CERCOM, CERASARDA, ISLATILES. Više o proizvodima SERENISSIMA pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

GRESPANIA – je međunarodna keramička tvrtka, koja proizvodi kolekcije koje imaju i inovativne dizajne. Kombinacija stalnih ulaganja u daljnji napredak proizvodnog procesa, stalnu prilagodbu najnovijim napretku u dizajnu i stalnu brigu za dobro okoliša, sve je pomoglo da pečat marke Grespania kao vodećeg svjetskog tržišta za posljednjih 40 godina. Više o proizvodima GRESPANIA pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

KEROS – Keros Ceramica je međunarodna tvrtka specijalizirana za proizvodnju i prodaju zidnih i podnih keramičkih pločica s više od 40 godina iskustva u industriji. Njezin je glavni cilj usmjeren na pružanje iznimnih standarda kvalitete i usluge svojim klijentima, zbog čega tvrtka stalno ulaže u najnapredniju tehnologiju, uvijek s najvećim poštovanjem za okoliš. Trenutno Keros Ceramica ima dva proizvodna postrojenja, jedan u Nulesu, Castellon, tradicionalno središte španjolske keramike, a drugi u Rousse, Bugarska, što omogućuje izravan i neposredan pristup središnjoj i istočnoj Europi. Kao rezultat ove internacionalizacije proizvodnje, moguće je postići duboko poznavanje tržišta što omogućuje razvoj najnovijih keramičkih proizvoda. Od obje tvrtke naši proizvodi dosežu više od 100 zemalja svijeta. Više o proizvodima KEROS pogledajte ovdje.