Sanitarija

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

INKER – jedini je domaći proizvođač sanitarne keramike u Hrvatskoj. Tvrtka sa sjedištem u gradiću Zaprešić, osnovana je davne 1953. godine. Tada započinje s proizvodnjom keramičkih pločica i porculanskog posuđa da bi dvije godine kasnije djelatnost proširila i na sanitarnu keramiku. 2006. godine španjolska grupacija ROCA Corporacion Empresarial S.A. preuzima INKER. Dolaskom ROCA-e povećava se kapacitet proizvodnje ulaganjem u nove linije sanitarne keramike te započinje osuvremenjavanje svih procesa u tvrtki.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

VITRA – svjetski brend u proizvodnji sanitarne opreme uvjek je težio osjetiti što čovjeku treba i od svoga početka djelovanja njeguje blage linije i oku ugodan dizajn svojih proizvoda.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

HERZ – nastao spajanjem dviju uspješnih slovenskih tvrtki, UNITAS ARMATURE i METAL, koje imaju dugogodišnje iskustvo u industriji prerade metala. UNITAS ARMATURE je osnovan 1933. godine. Od tada je razina kvalitete sanitarnih elemenata UNITAS povećana s novim ulaganjima i novom tehnologijom. Tvrtka KOVINA osnovana je 1951. godine. Proizvodi marke KOVINA HERZ rezultat su vlastitog razvoja i tehnologije, koji su podložni europskim standardima koji definiraju upotrebljivost i metode ispitivanja. Nova spojeno poduzeće član je međunarodne skupine Herz sa sjedištem u Beču.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

OMEGA PANELI – njihova misija je da iskoriste sve svoje prednosti i potencijale koje imaju, te da postanu regionalni lider u proizvodnji opreme za kupaonice. Uvažavaju regionalne posebnosti, ali uvijek slijede jasan koncept savršene cjeline. Nastoje kreirati modele koji imaju budućnost, preferiraju jednostavne linije, te se baziraju na jednostavnosti bijelog i bogatsvu drvenih dekora. Pri tome se odgovorno odnose prema okolini, štite okoliš i koriste čistu tehnologiju u proizvodnom procesu.