Tuš kabine i kade

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

HIDRA STIL – je vodeća kompanija na tržištu Bosne i Hercegovine koja se bavi:

-proizvodnjom kupaonskih kada od livenog sanitarnog akrila,

-ugradnjom masažnih sistema na kade,

-proizvodnjom tuš kabina

-proizvodnjom tuš kada i umivaonika od umjetnog mermera.

Vizija kompanije HIDRA Stil Brčko je da održi  lidersku poziciju u proizvodnji i distribuciji proizvodnog asortimana u Bosni i Hercegovini, i da proizvodi kako za sadašnje tako i za buduće generacije.

Misija kompanije HIDRA Stil Brčko je pružanje usluga vrhunskog kvaliteta, uz optimalan odgovor na sve zahtjeve svojih klijenata, i ostvarenje veće vrijednosti za klijente uz stalno usavršavanje svog kadra, poboljšavanje organizacije rada, te primjena principa upravljanja kvalitetom.

Sve iz programa Hidre stil možete pronaći u Vupromu.

Više o proizvodima HIDRA STILL pogledajte ovdje.


 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

FAVORIT – u vremenu suvremenog i brzog načina života ideja voditelja Favorita je optimalnim odnosom kvalitetnih sirovina i ideja u dizajniranju i preradi, na tržištu plasirati produkt koji će, u korištenju, imati dugogodišnju upotrebnu vrijednost.

Ne zaboravljamo na ekologiju, jer generacijama koje dolaze želimo ostaviti čistu i zdravu životnu sredinu, i u to ime nudimo izuzetnu servisnu – postprodajnu podršku i snabdjevenost rezervnim dijelovima. Dobar je osjećaj znati da se više od 70% sirovina korištenih u izradi naših proizvoda može reciklirati.

Iz programa Hidre stil u Vupromu možete pronaći kade i kabine 80×80 , 90×90 , polukružno/kvadrate /mat staklo ili prozirno, 115×90 polukružna sa sjedalom, 120×90 kvadratna.

Više o proizvodima FAVORIT pogledajte ovdje.